Замок-музей Радомисль проведе ІІ Міжнародний фестиваль «Музика Фридерика Шопена під відкритим небом»

размещено в: Новини фестивалю | 0

13-14 червня 2015 року на території історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль відбудеться ІІ Міжнародний фестиваль «Музика Фридерика Шопена під відкритим небом».

Протягом двох днів на території ландшафтного парку комплексу лунатимуть твори великого композитора у виконанні солістів Національної філармонії України та спеціально запрошених закордонних виконавців.

Для гостей фестивалю підготували спеціальні екскурсії по унікальному Музею української домашньої ікони та майстер-класи із виготовлення аркушів паперу за автентичними технологіями XVII ст. (Замок стоїть на місці першої в Центральній Україні паперової фабрики)

Урізноманітнити свій відпочинок можна буде катанням на човнах та стрільбою із арбалету.

Свою участь у фестивалі уже підтвердили Яцек Кортус — лауреат багатьох міжнародних і всепольських піаністичних конкурсів (I премія і Grand Prix na IX Miжнародному Шопенівському Конкурсі у Aнтоніні, I премія на Всепольському Конкурсі iм.Проф.Людвика Стефанського у Плоцьку); Інеса Порошина — солістка Національної філармонії України; Лариса Деордієва — лауреат всеукраїнського конкурсу піаністів ім..Лисенко, солістка Національної філармонії України.

Фестиваль відбудеться за підтримки Посольства Республіки Польща в Україні, Польського Інституту в м.Києві.

 

Джерело: http://ukrainegoodnews.com/u_zamku_radomisl_vdruge_lunatimut_tvori_shopena.html

Обсуждение закрыто.